Agroep 2013-12-03

“Openingen naar openheid heb je overal, als je het maar wilt zien. Het zit dus ook in de heel gewone dingen, in de gewone situatie. Ergens heb je in je bewustzijn een besef van zelfbewustzijn, maar dat is nog helemaal geconditioneerd. Toch heb je een besef van wat het zou kunnen betekenen om volledig in zuiver zelfbewustzijn aanwezig te zijn. Je blijft gericht op die essentie van zuiver zelf-bewust-zijn. Er is een toewijding, een ontspanning, een laten wegvallen van de afstand, een overgave. Dat betekent een loslaten van alles wat daar niet bij hoort. Dan is er de realisatie: oneindig bewust zijn. Je ori├źntatie is dus doorslaggevend.”

Advaitapost Jaargang 13 nr.9

Onze volgende bijeenkomst gaat door op dinsdag 3 december in zaal A15 van de Romaanse Poort -Brusselsestraat 63 te Leuven – van 19u30 tot 21u30.
Etienne Lammens bereidt deze bijeenkomst voor.

Graag een seintje als je komt.

 

 

Hartelijke groet,

 

 

Leen en Jacques

 

 

Print Friendly, PDF & Email